PKF-konferansen – meld deg på!

PKF-konferansen  “Innblikk i norske tilstander”

PKF-konferansen 2019 er den største nasjonale møteplassen for glødende kriminalitetsforebyggere fra sør til nord. Årets tema  er “Innblikk i norske tilstander”.

12 – 13. mars 2019.

Thon hotel airport, Gardermoen. Konferansen åpner 12. mars klokken 10.00 og avsluttes 13. mars klokken 14.00.

PKF-konferansen 2019 har følgende temabolker:

  • Kriminalitetsforebygging som primærstrategi
  • Tryggere russefeiring
  • Narkotikapolitikk – hvor går vi?
  • Kriminelle ungdomsmiljø – hva gjør vi?

PKF-konferansen ” Innblikk i norske tilstander” vil ha flere foredragsholdere med ulike innblikk, kunnskaper og erfaringer i hver temabolk.

Vi ønsker SLT-koordinatorer, politi  fra alle fagområder og nivåer, og andre kriminalitetsforebyggere velkommen til to lærerike og sosiale konferansedager.  Landets nye politikontakter oppfordres spesielt til deltagelse.

PKF-medlemmer med betalt medlemskontingent får konferanseavgiften til redusert pris. Som medlem er det viktig å legge inn ved registrering privat mail adresse for politiansatte.

Er det flere fra samme arbeidssted som skal melde seg på konferansen kan dere gjøre dette samlet ved påmeldingen for å motta en felles faktura til arbeidsgiver.

PKF-konferansen 2019 arrangeres i samarbeid med Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging. Konferansen har begrensede plasser. Vær tidlig ute. Vi ser frem til å møtes!

Meld deg på her!